Activiteit

SHOWMAN’S FAIR – 6, 7 en 8 mei

Jaarlijks presenteert het OPEN DOMIJN in het voorjaar nieuwe ontwikkelingen vanuit kunstenaars binnen en buiten het culturele bedrijventerrein.

Dit jaar een nieuw avontuur van Terts Brinkhoff (oprichter van Theaterfestival de Parade); Showman’s Fair, een mobiel concept dat de wereld wil gaan veroveren. Het is een festival maar voelt eerder als een bruiloftsfeest. We openen met zijn allen, we eten met zijn allen en we vieren aan het einde van de avond een groot feest met zijn allen. U gaat op bezoek bij een bijzonder gezelschap. De artiesten hebben allemaal hun eigen tent of attractie en het hele terrein verandert een aantal keer per avond van vorm.

Ter voorbereiding op de landelijke première van de Showman’s Fair in september te Utrecht, gaan alle acteurs, dansers, lassers, muzikanten, beeldhouwers, koks, technici, tentenmakers en inflatabelkoningen volledig uit hun dak om samen met u een nieuw fenomeen te voorschijn te toveren dat alles te maken heeft met theater, circus, kunst, kermis, dans, feest en poëzie.

Een greep uit de artiesten: Maison du Malheur, Het Rattencircus, Delinus, Jacob Rens, Viktor Griffioen, Rob Mollien, Thijs de Wit, Willem de Ridder, Jos van Wees & Vincent de Rooij, Zoutmus, Oscar Jan Hoogland, Monki, Dette Glashouwer, Alexandre Fray, The everyone will be allright tonight band en de Silent Disco.

De attracties: Showman’s HOME, The Big Table, High Me, The Pat of GOD, the Flying Grand, the Lions Cage, SHAMBLES, OPTICUM Circus Theatre, The Showman’s FIRE, The RAMP, the FOUNTAIN Stage, Chair ‘o’ Plane, the Inflatable Gallery, Path of Damiaan and the Showman’s Dinner at 18.00 o’Clock, all 100% solar powered.

Vrijdag 6 mei vanaf 17:00 uur
Zaterdag 7 mei vanaf 15:00 uur
Zondag 8 mei vanaf 13:00 uur

Entree 3 euro – kinderen t/m 12 jaar gratis

Adres: Bloemendalerweg 51 Weesp