Het Domijn
Op een mooie locatie
in het groen ligt een
creatief werklandgoed:
Het Domijn

Coöperatie Het Domijn U.A. wordt bevolkt door een veertigtal leden, die allen creatieve beroepen uitoefenen. Beeldende kunst, fotografie, visuele communicatie, theater, literatuur, decorbouw, meubeldesign en uitvoering, metaalbewerking, architectuur, muziek etc., kortweg te benoemen als: autonome kunsten, toegepaste kunsten, uitvoerende kunsten, ambachten en ondersteuning van die gevarieerde disciplines.

Nieuws 04/08/20

Ruimte vrij op Het Domijn


Op Het Domijn in Weesp komt per 1 november een atelier vrij.Het atelier bevindt zich op de begane grond van gebouw A.Het betreft één grote ruimte, met een los halletje en toilet, met ramen gericht op het noorden en zuiden. De ruimte is 9 meter breed en 11 meter diep, en meet een oppervlakte van 100 vierkante meter. De hoogte is 3,5 meter.Het atelier heeft een eigen gas- en elektrameter. Water wordt hoofdelijkomgerekend vanaf de meter van het pand. Internet aanwezig.De entree van de ruimte wordt gedeeld met het naastliggende atelier via een halletje. Verwarming: radiatoren zijn aanwezig maar een ketel moet nog geïnstalleerd worden en het circuit moet losgekoppeld van...

Activiteit

Minibakbrommerraces #7

De 7e editie van de Minibakbrommerraces #7 was wederom een groot succes! De kinderen waren fanatiek en hebben hard gestreden. Het Domijn kijkt nu alweer uit naar volgend jaar.

Leden

CREATIEVE INITIATIEVEN
GEVEN HET TERREIN EEN
EIGEN KARAKTER

Gastatelier

Sinds 1 januari 2017 heeft Het Domijn een gastatelier waar kunstenaars van buiten het terrein tijdelijk kunnen werken.