Nieuws 23/02/17

Het Domijn Try Out mini Festival – 25 maart

Neem een kijkje in het brein van theatermakers en kunstenaars.

Voor mensen die van avontuur houden én van theater, kunstinstallaties en performances in de open lucht. Dat is het Domijn try out. Een festival dat theatermakers en beeldend kunstenaars de kans geeft om nieuw werk aan publiek te laten zien. Rauw en ongepolijst. Zelf ontdekken, struinen, lachen en dansen op ons kunstzinnig straattheaterfeest met professionele theatermakers en kunstenaars.

Dit festival biedt de kwaliteit van het theater van nu in de open lucht. Alles draait om: work in progress. Het publiek ontdekt hoe voorstellingen worden gemaakt en de makers hebben hun publiek nodig om hun werk beter te maken. Theatermakers komen op karretjes langs gereden, aan het eind van de straat begint een voorstelling met een robot, even later hangen er twee acteurs aan grote veren in een installatie.

De uitprobeersels vliegen je om de oren. Met een vers getapt biertje of een meesterlijke koffie verkeerd in de hand. Ooit op een alternatieve kermis geweest? Of een boomhut gebouwd? Dit is een mooie kans om alles te ontdekken. De dag wordt afgesloten met een aantal bands in een van de sfeervolle loodsen op het terrein.

Het Domijn Try Out festival vindt plaats op 25 maart 2017 van 13.00 tot 23.00 uur op het Domijn in Weesp, Bloemendalerweg 51. Kaarten a € 5,- aan de deur te koop.

Programmering: van 13.00 tot 18:00 uur try-outs theater en kunst. Vanaf 18:00 een gezellig feestje met een drietal bands, dj en sideshows.
Eten: natuurlijk is er een heerlijke avondmaaltijd (vanaf 17.00) uur en daarvoor kan je flink los gaan op een keur aan kleine snacks.
Drinken: de bar is (vanzelfsprekend) de hele dag en avond open