Het Domijn
Op een mooie locatie
in het groen ligt een
creatief werklandgoed:
Het Domijn

Coöperatie Het Domijn U.A. wordt bevolkt door een veertigtal leden, die allen creatieve beroepen uitoefenen. Beeldende kunst, fotografie, visuele communicatie, theater, literatuur, decorbouw, meubeldesign en uitvoering, metaalbewerking, architectuur, muziek etc., kortweg te benoemen als: autonome kunsten, toegepaste kunsten, uitvoerende kunsten, ambachten en ondersteuning van die gevarieerde disciplines.

Activiteit

SHOWMAN’S FAIR – ‘EVERYBODY IS A SHOWMAN’

Pinksterweekend 2017 - vrijdag 2 juni t/m maandag 5 juni

Op de Showman’s Fair vliegen de voorstellingen je in hoog tempo om je oren. Met een dagelijkse optocht, een gezamenlijke diner en feest voelt het aan als een bruiloft.

De Showman’s Fair is een jong festival dat voor weinig geld een prachtige dag aanbiedt. Wij geven alles en iedereen de kans om onze podia te benutten voor hun show, en creëren met unieke tenten en terreinontwerp een festivalsfeer als vanouds.Twaalf diverse podia en een klein vast gezelschap kenmerken deze wereldvreemde kermis, dat elke stad zijn deuren opent voor lokale artiesten, performers en muzikanten.

Kom terrashangen, shows kijken, dansen bij de band of zelf een...

Activiteit

Het Domijn Try Out mini Festival – 25 maart

Neem een kijkje in het brein van theatermakers en kunstenaars.

Voor mensen die van avontuur houden én van theater, kunstinstallaties en performances in de open lucht. Dat is het Domijn try out. Een festival dat theatermakers en beeldend kunstenaars de kans geeft om nieuw werk aan publiek te laten zien. Rauw en ongepolijst. Zelf ontdekken, struinen, lachen en dansen op ons kunstzinnig straattheaterfeest met professionele theatermakers en kunstenaars.

Dit festival biedt de kwaliteit van het theater van nu in de open lucht. Alles draait om: work in progress. Het publiek ontdekt hoe voorstellingen worden gemaakt en de makers hebben hun publiek nodig om hun werk beter te maken. Theatermakers komen op karretjes...

Leden

CREATIEVE INITIATIEVEN
GEVEN HET TERREIN EEN
EIGEN KARAKTER

Gastatelier

Sinds 1 januari 2017 heeft Het Domijn een gastatelier waar kunstenaars van buiten het terrein tijdelijk kunnen werken.