Het Domijn
Op een mooie locatie
in het groen ligt een
creatief werklandgoed:
Het Domijn

Coöperatie Het Domijn U.A. wordt bevolkt door een veertigtal leden, die allen creatieve beroepen uitoefenen. Beeldende kunst, fotografie, visuele communicatie, theater, literatuur, decorbouw, meubeldesign en uitvoering, metaalbewerking, architectuur, muziek etc., kortweg te benoemen als: autonome kunsten, toegepaste kunsten, uitvoerende kunsten, ambachten en ondersteuning van die gevarieerde disciplines.

Activiteit

Het Domijn Try Out mini Festival – 25 maart

Neem een kijkje in het brein van theatermakers en kunstenaars.

Voor mensen die van avontuur houden én van theater, kunstinstallaties en performances in de open lucht. Dat is het Domijn try out. Een festival dat theatermakers en beeldend kunstenaars de kans geeft om nieuw werk aan publiek te laten zien. Rauw en ongepolijst. Zelf ontdekken, struinen, lachen en dansen op ons kunstzinnig straattheaterfeest met professionele theatermakers en kunstenaars.

Dit festival biedt de kwaliteit van het theater van nu in de open lucht. Alles draait om: work in progress. Het publiek ontdekt hoe voorstellingen worden gemaakt en de makers hebben hun publiek nodig om hun werk beter te maken. Theatermakers komen op karretjes...

Nieuws 30/01/17

Zalig zijn de Onwetenden

Vanaf 30 januari tot en met 12 februari is Het Domijn het toneel van de filmset van de korte film 'Zalig zijn de Onwetenden'! De film wordt gemaakt in het kader van de afstudeerfilms van de Nederlandse Filmacademie en zal in juni in première gaan in het EYE Filminstituut te Amsterdam. Tevens zal de film eind september worden uitgezonden door BNN-VARA op NPO 3.

Het verhaal gaat over Lola, een 26 jarige vrouw die woont en werkt op een rondreizend theaterfestival. Dan ontmoet ze de blinde trompettist Christiaan en raakt volledig in de ban van zijn zintuiglijke bestaan. Is ze blind van liefde of is het een vlucht om haar ogen te kunnen sluiten voor de wereld en dreigingen om haar heen?

Op Het Domijn is de...

Leden

CREATIEVE INITIATIEVEN
GEVEN HET TERREIN EEN
EIGEN KARAKTER

De Kantine

Meer informatie volgt